Webfolket Abicart

abicart

Webfolket och Abicart ingår i samma koncern (Textalk-gruppen) och har samma ägare, så att vi gillar varandra är naturligtvis ingen slump. Tack vare vår gemensamma historia kan vi samarbeta på ett mycket effektivt sätt som verkligen gynnar dig som kund.

Se våra Abicart-paket

Störst i Sverige

Abicart är den mest etablerade svenska e-handelslösningen och har betjänat tusentals webbutiker sedan 1990-talet. Admingränssnittet i Abicart i är extremt användarvänligt och vänder sig både till dig som inte har så stor webbvana och till den lite mer erfarna e-handlaren.

Lågt pris

Prismässigt finns det knappast någon annan hostad e-handelsplattform där du får så mycket funktionalitet för pengarna. Läs mer här och här.

Många färdiga integrationer

Abicart har massor av färdiga integrationer till betalningslösningar, affärssystem kassasystem och logistiklösningar för att din e-handel skall bli så sömlös som möjligt. Läs mer här.

API ger möjligheter till anpassning

Abicarts moderna API:er och smarta struktur ger dig möjlighet att integrera din e-handel till vilket system du vill. Du kan bygga helt skräddarsydda lösningar för både backend och frontend.

Gratis att testa

En stor fördel med Abicart är att du kan testa plattformen själv i lugn och ro utan att bli flåsad i nacken av säljare eller andra förståsigpåare :-) Prova här och se själv hur grymt Abicart är!.

Våra Abicart-paket

Webfolket erbjuder färdiga kom-igång-paker och design-paket för Abicart till mycket fördelaktiga priser. Läs mer här.

Kontakta oss