Sveriges mest erfarna webbyrå?

Vi har arbetat med webbutveckling sedan mitten av 1990-talet. Det är ungefär lika länge som webben funnits. Vi utvecklar, bygger och formger din webb precis som du behöver.

icon

Systemutveckling

Skräddarsydd webbprogrammering och databaser, WordPress-plugins och integrationer mellan affärssystem och webbutik. Läs mer

icon

Design

Vi ser till att din webb och dina gränssnitt ser snygga ut, är lättillgängliga och enkla att använda. Allt från mindre designuppdrag till komplett designprofil. Läs mer

icon

Support / rådgivning

Vi hjälper dig med de tekniska frågorna så att du kan fokusera på det du är bäst på.

icon

Underhåll och drift

Vi håller koll på servrar så att din webb funkar perfekt. Vi vet hur det ser ut bakom kulisserna på nätet.

Systemutveckling

Oavsett systemmiljö eller funktioner kan vi hjälpa dig med professionell mjukvaruutveckling. Allt från skräddarsydd webbprogrammering och databaser, till WordPress-plugins och integrationer mellan affärssystem och webshop.

Image

Med vår erfarenhet i branschen ser vi gärna att vi kan bidra tidigt i er process med vilka lösningar som vi tror (och inte tror) kan tillgodose era behov. Vi tror på att gemensamt ta fram en teknisk specifikation utifrån en vision där vi kan vara med och bidra till helhetskonceptet och vad ni faktiskt vill uppnå med lösningen, snarare än en implementation exakt så som ni tänker er att den skall fungera från början.

Vi arbetar flexibelt och agilt och anpassar oss efter nya önskemål och behov under projektets gång, så slipper vi ta fram en dyr och omfattande specifikation innan vi sätter igång med utvecklingsarbetet. För att minimera risken för stora förändringar i arbetets slutskede arbetar vi inkrementellt, dvs. vi delar upp projektet i små ärenden och prisuppskattar dessa efter hand. Du är med hela tiden, som en ny kollega :-)

Uppstart

Alla projekt har en uppstartskostnad, vilket betyder att minsta möjliga offert vi lämnar är på 3 900 kr.

Rörligt pris

Vi gör en tidsuppskattning av ert projekt. Under projektets gång håller vi er uppdaterade och ni kan göra förändringar i kravspecifikationen och övervaka tidsåtgången löpande. När vi arbetar mot rörligt pris debiterar vi 1 200 kr/timme.

Fast pris

Vi kan vid ett mindre projekt som är väl specificerat utföra detta mot ett fast pris. Vid fast pris så lägger vi på en riskpremie för att ta höjd för eventuella problem som kan uppstå vid implementeringen.

Webbdesign

Vi ser till att din webb och dina gränssnitt ser snygga ut, är lättillgängliga och lätta att använda. Vi gör allt från webbdesign till komplett designprofil.

Image

Vad är ditt mål? Vad är bra design för dig? Tillsammans kommer vi fram till bästa lösning för dig och vilket av våra paket som uppfyller dina önskemål.

Strategisk design

När vi skapar en design har vi inte bara utseende i åtanke, utan också vad som gynnar er konvertering och vad som är användarvänligt. Hur påverkas kunden av hemsidans eller webbutikens struktur? Vi baserar vårt arbete på denna typ av frågeställningar och använder det i vår strategi.

Vi hjälper dig med utseendet i din butik. Allt från att uppdatera och justera din befintliga design till att skapa en helt ny och unik. Vi skapar en design med utgångspunkt i just dina behov och hur du vill exponera ditt innehåll.

Säljande design

När vi designar för e-handel låter vi produkterna tala. Säljande design lyfter fram det som skall stå i fokus: Dina produkter.

arrow-up icon